Ny design

Efter att ha funderat på att ändra designen på den här bloggen under en lång till blev det äntligen av, och trotts att jag har kämpat mig igenom otaliga mängder oförståelig CSS-kod blev jag äntligen klar.

Nytt är bland annat designen på vänsterspalten som jag har försökt att göra så lik Fuska.nu:s originalskin som möjligt, resten av ändringarna följer också originals stilmall och på så sätt tycker jag att bloggen har fått ett unikt utseende jämfört med vanliga bloggar, utan att för den delen kopiera "den officiella bloggen".

 

 

Det har kommenterats att "believe" stavats fel i förra bilden, detta ligger inte i mina händer att ändra eftersom jag inte skapat den. Om Oskarsjo vill komma upp med en ny upplaga av den så ser jag fram emot att posta den här.

Tillägg: Det har visat sig att rubriken överlappar Fuska.nu loggan i de flesta webbläsare. Tyvärr är det inget direkt jag kan göra åt det förutom att rekommendera er att använda Opera. Jag har också fått tips om att öka teckensnittet och det bör vara enklare att läsa nu!


Konkurans mellan bloggar?

Hej kära läsare,

Ni som har varit lite uppmärksamma har sett att det inte blev någon omstart av bloggen som jag skrev i förra inläget. Detta är dock historia, och idag är den dag mång av er har väntat på! Book of Revelation hade kanske rätt ändå.

Framtiden är här och bloggen tar ett nytt steg efter att ha famlat i mörkret under en längre tid. Det är dock inte frivilligt som den väcks till liv... En annan blogg, vid samma namn har skapats av moderatorerna på Fuska.nu och hotar därför själva existensen av denna.
Det har heller inte varit rättvisa metoder som har tagits för att skapa denna andra blogg, man har utpressat mig och på flera sätt försökt få mig att lämna över bloggen (inklusive hot om banning på Fuska.nu). Till slut insåg de att det var lönlöst att försöka "förhandla" och startade därför en blogg under ett annat domännamn. 

Sanningens timme är slagen, nu i splitringen mellan oss vanliga medlemmar och moderatorerna finns det inget som heter neutralism. Det är dags för alla er att ta en sida i den här konflikten och hålla er till den. 
Moderatorerna har skapat sin blogg för att kunna fördela information till Fuska.nu:s medlemmar, men det finns ingen möjlighet att varken skriva eller ge förslag på en artikel om man inte är moderator, något som förståss är djupt orättvist eftersom positionen inte ska ge privata privilegier. Därför återupplivas denna blogg idag, för att ni, även om ni verkar tycka att det är självklart nu, ska få ha en rätt att uttrycka er.

Om du är intresserad av att skriva en artikel till bloggen är det bara att skriva ett PM til mig. Notera att jag kommer acceptera alla inlägg så länge de följer svenska lagen och rör sig runt Fuska.nu. Jag behåller dock rätten till att redigera eventuella stavfel samt göra andra små ändringar i era inlägg. Om ni är intresserad av en speciell artikel men inte kan mycket om den själv är det bara att skriva ett PM till mig och be mig göra det.

Låt rättvisan segra!

 




RSS 2.0